söndag 8 juli 2012

En fabulös helg

Denna helgen har varit fantastiskt sportig och härlig. Precis så som jag skulle vilja att alla helger var. Ni vet, en tar cykeln överallt och bara slänger ner barnen i kärran bakpå. Denna helgen har nästan varit sådan.

Igårmorse packade jag och Elve väskan och hoppade på cykeln. Vi fuskade lite och tog den på tåget en bit. Vi trampade till mormor och morfar och sen fortsatte jag vidare till Klättercenter med syskon och kusin. 

Första klättringen var inte rolig. Helst hade jag velat att någon hade hämtat ner mig, det var ju så sketans högt. Men efter att jag hade värmt upp med några strapatser på väggarna var jag helt såld. Det var så underbart att klättra igen! Jag har alltid klättrat sen jag var liten. I träd, berg, hinderbanor ja överallt. Efter barnen har det glömts bort lite. Men nu är jag helt frälst! Skulle vilja klättra varje vecka. Någon som är på?

Efter gårdagen trodde jag att kroppen skulle protestera lite när jag klev upp i morse, men icke. Så en mysig morgonpromenad med finaste S satt som en smäck. Det var skönt att få prata till punkt och samtidigt få upp pulsen några snäpp. Det hoppas jag också blir en återkommande grej. 

Inte nog med motion än. Tillbaka till mormor och morfar så hoppade vi på cykeln och drog till stan. Blev en runda på 1,5 mil. Så skönt att få komma hem helt slut och känna att man jobbat arslet av sig (bokstavligt talat). 

Det var länge sen jag hade en sådan här egohelg och bara få vara Emilia. Den satt så himla fint! Nu orkar jag vara en gladare och piggare mamma/fru ett tag till. Jag har laddat så mycket glädje och pepp denna helgen så det räcker för lång tid framöver. 

Kärlek till mannen som släppt iväg mig.

Snart dags för hemmagjord pizza, helgen kan inte avslutas på bättre sätt. 
Hoppas ni med har haft en minst lika bra helg!