tisdag 24 april 2012

Partytime

Japp, denna morsan ska på party på en tisdag! Helt knas men mycket trevligt.

Ska på syrrans studentskiva i denna outfit. Klänningen är ett av mina bästa loppisfynd och armbandet är mammas gamla. Det går att matcha 60 och 80-tal.





Temat på festen är P så jag tänkte vara lite piffig. Har jag lyckats? ;) Jag är mycket gladare än jag ser ut är väl på sin plats att tillägga.

Trevlig tisdagkväll på er!

måndag 23 april 2012

Soffpotatisarna


Jag slänger in en liten bild så ni vet att vi lever i alla fall. Den speglar min bloggmotivation ganska bra. Jag hoppas den ska komma tillbaka snart men i väntan på den kanske ni kan hjälpa mig med tips på vad jag kan skriva om? Vad vill ni veta eller läsa om? Högt som lågt! 

Sen ska jag försöka uppfylla er stora önskan.

Idag har jag sagt upp mig från mitt fasta, fina, trevliga jobb. Panik!

Hjälp 95 barn

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
© UNICEF/Asselin


lördag 7 april 2012

Glad påsk!

Från oss alla till er alla, en riktig härlig påsk!


Man skulle kunna tro att det snart är jul, men icke!


Vädret är ett skämt men annars har vi haft en fin påsk, hittills. Barnen har fått påskägg med mycket kul i och vi har haft det allmänt bra.


torsdag 5 april 2012

Bildbevis

För att ni ska tro mig.





Och fort går det när hon slevar i sig. Men man får inte mata henne, hon kan själv! Gullunge.


Båda barnen har fått sådan aptit sen vi kom hit. Härligt!

onsdag 4 april 2012

Solskensdag

Idag har vi haft en himla fin dag! Vi har varit ute och gungat och plockat vitsippor. Promenerat och njutit av det fina vädret. 

Ååhej!

Sann laganda.



Ungen utan händer.




När vi kom in gjorde vi i ordning lite påskpynt till farmor. Elve fick själv välja färger och resultatet blev detta. 


 
Morsans favoritfärger. Hm. 

I morgon hoppas jag på ännu en fin dag.


tisdag 3 april 2012

Svacka

Jag har verkligen en bloggsvacka. Eller jag har nog en livssvacka. Eller ja, jag är så sjukt trött på alla förkylningar som vägrar låta mig och min familj vara ifred. Jag är så trött hela tiden och har ingen inspiration till nånting. Jag har funderat på att lägga ner bloggen eftersom jag inte orkar just nu. Men jag får se om orken kanske kommer tillbaka snart.

Just nu är vi i Habo hos svärisarna och har lite semester. Man skulle ju kunna tro att det bara ska vara lugn och ro och mys. Men njaa, det känns som att vi mest tjafsar om vems tur det är att ta denna bajsblöjan och vems tur det är att laga mat. Osv osv.

Jag är trött.

Ska avsluta med något fantastiskt! Alli går mer och mer. Nästan så att hon går hellre än kryper. Hon kommer nog gå när vi landar hemma igen. Stora tjejen! Och, det bästa av allt, hon har börjat äta mat. Hon äter mer och mer och det gör den här mamman himla glad!

Om vi inte hörs mer på ett tag så hoppas jag ni får en fin påsk!