lördag 17 december 2011

Lilljul


Detta trevliga väder fick vi färdas i när vi skulle till mamma och pappa för lite julmys. Både jag och Marcus fick hänga upp strumporna på elementet när vi kom fram. Vi var helt blöta! Tur att ungarna låg i vagnen och sov och hade det allmänt bra.


Alli äter julskinka!

Elve skulle prompt sitta hos morfar och mata honom.
Det vankades såklart massa julmat och jag är redan trött på den. Innan julafton, det är katastrof. Jag får väl beställa en pizza på julafton. Till efterrätt hade mamma gjort sin mumsiga kvarg. Slurp sa det bara! Alli gillade också den, då är det verkligen gott!


 
Sen kom tomten! Stackars Elve blev så rädd, så rädd! Han kommer nog inte våga öppna dörren på ett tag nu, ifall tomten skulle råka hoppa in. Så var det när ett spöke plingade på under Halloween och skrämde skiten ur Elve. Vår lilla lättskrämda unge! Men han vågade sträcka sig efter paketet när han satt i min famn. Det tog inte lång dit att öppna klappen, det har han ju övat på varje morgon när han har öppnat min adventskalender. 



Alli fick en gosig kanin som hon pussades med direkt! Hon har ju försökt gosa med Elves nallar och kaniner men det har INTE gillats av brorsan! Nu får hon gosa så mycket hon orkar.



Vi avslutar med en bild på den läskiga jultomten som för övrigt var mamma/mormor. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej du fina! Jag blir så glad om du slänger in en kommentar!